Den komplette guide til esport og hvordan du kommer i gang med konkurrencedygtigt spil

Den komplette guide til esport og hvordan du kommer i gang med konkurrencedygtigt spil

Esport er en blomstrende branche med et hurtigt voksende publikum. Det er også en meget lukrativ forretningsmulighed for spillere og hold.

Denne guide vil lære dig alt om e-sport, hvad det er, hvordan du kommer i gang med konkurrencespil og den bedste måde at tjene penge på det.

Det grundlæggende i esport

eSport er det konkurrencedygtige spil af videospil. Det er en form for konkurrence ved hjælp af videospil, og spillere er normalt organiseret i hold.

Den grundlæggende idé med esport er at få hold af spillere til enten at konkurrere mod hinanden eller spille co-op for at opnå et bestemt mål, såsom at besejre en fjende eller fuldføre en specifik mission.

Esport ses også som en form for underholdning, hvor nogle turneringer streames på Twitch og andre streamingtjenester.

E-sport i USA

E-sport er en form for spil, hvor spillere konkurrerer mod hinanden i videospil. Det mest populære spil, der spilles ved e-sportsbegivenheder, er League of Legends.

Den første e-sports-begivenhed nogensinde var Space Invaders Championship, der blev afholdt i 1980. Konkurrenter blev inviteret til at spille spillet og konkurrere om præmier.

I 2000 blev Cyberathlete Professional League grundlagt og blev den første professionelle spilorganisation.

I 2002 blev Major League Gaming (MLG) grundlagt af Sundance DiGiovanni og Mike Sepso som en professionel e-sport-liga til Halo 2 på Xbox Live.

Selskabet udvidede senere til at omfatte andre spil såsom Counter Strike: Global Offensive, StarCraft II, World of Warcraft, Call of Duty og Super Smash Bros., blandt andre.

I 2006 blev MLG et datterselskab af Activision Blizzard Inc., som var blevet dannet i 2008, da Activision fusionerede med Vivendi Games' spildivision. I 2012, MLG

Hvad er Esports? Historien og det grundlæggende

Esports er en form for konkurrencedygtig videospil.

Det er vokset i popularitet, og det er nu en milliardindustri.

Den første videospilskonkurrence blev afholdt i 1972, og den første esports-begivenhed blev afholdt i 1980.

Det kan spilles online eller på fysiske spillesteder.

Konkurrencer er typisk organiseret af professionelle videospiludviklere, udgivere eller ligaer for deres spil.

Der er mange forskellige genrer af e-sport, såsom realtidsstrategi, kamp, first-person shooter og multiplayer online kamparena.

De mest populære spil er League of Legends, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, Defense of the Ancients 2 (Dota 2), StarCraft II: Wings of Liberty og Grand Theft Auto V.

Hvilket udstyr har du brug for for at spille konkurrencedygtigt i e-sport?

Det nødvendige udstyr til at spille konkurrencedygtigt i eSport er forskelligt for hvert spil. For eksempel vil en spiller, der ønsker at spille konkurrencedygtigt i League of Legends, have brug for en computer, mus og tastatur. En spiller, der ønsker at spille konkurrencedygtigt i Counter Strike: Global Offensive, ville have brug for en computer og mus, men de ville også have brug for øretelefoner eller hovedtelefoner.

Anbefalede artikler

CVR-Nummer DK-37 40 77 39