Fire interessante facts om sådan laver du en hjemmeside du garanteret ikke har hørt

Fire interessante facts om sådan laver du en hjemmeside du garanteret ikke har hørt

1. Hjemmesider er ikke kun til internettet

2. Det anslås, at der er over 1 milliard hjemmesider online

3. Udviklingen af internettet har ændret den måde, vi kommunikerer med hinanden på, og den måde, vi driver forretning på

4. Den første hjemmeside nogensinde lavet hed info.cern.ch

Her finder du mere information om læs de 10 ting her.

Hvad er nogle af de tekniske ting, du skal vide, før du bygger en hjemmeside?

Der er en masse tekniske ting, du skal vide, før du bygger en hjemmeside. Den første ting er domænenavnet.

Først skal du finde ud af hvilket domænenavn du ønsker. Du kan købe en hos en registrator eller få den gratis fra Google eller Yahoo.

Hvordan ved du, om din hjemmeside er responsiv eller ej?

Du kan bruge et værktøj kaldet Responsive Web Design Tester til at teste din hjemmeside og se, om den er responsiv eller ej.

Der er mange grunde til, at du gerne vil gøre din hjemmeside responsiv. En af de vigtigste grunde er, at Google foretrækker websites, der er mobilvenlige og responsive. Hvis du har en responsiv hjemmeside, vil den blive placeret højere på Googles søgemaskineresultatsider for mobilbrugere.

Hvad er det første skridt til at lave en hjemmeside?

Det første skridt til at oprette en hjemmeside er at forstå, hvad dine behov er. Hvis du har et produkt eller en service, som du ønsker at sælge, så vil hjemmesiden være et marketingværktøj. Hvis du har et arrangement på vej, så vil hjemmesiden blive brugt som platform til at promovere dit arrangement.

Hvis du overvejer at bygge et mere personligt websted, kan dette tjene som din personlige portefølje eller blog.

Hvorfor skal du vælge et webhostingfirma, der tilbyder SSD-drev til din hjemmeside?

Det er ikke en hemmelighed, at brugerne leder efter hurtigere hjemmesider. Der er dog mange andre grunde til, at du bør vælge et webhostingfirma, der tilbyder SSD-drev til din hjemmeside.

Først og fremmest vil et SSD-drev øge hastigheden på din hjemmeside med mindst 3 gange! Dette skyldes, at et SSD-drev ikke har nogen bevægelige dele, og det kan læse og skrive data meget hurtigere end en almindelig harddisk. Dette er især vigtigt, hvis du har mange besøgende på dit websted, der er afhængige af hurtige indlæsningstider for at se indhold eller navigere gennem webstedets sider.

For det andet vil et SSD-drev forlænge din computers levetid samt forlænge batteriets levetid! Med et SSD-drev behøver din computer ikke at arbejde så hårdt for at køre flere programmer på én gang, og den vil bruge mindre strøm for at kunne følge med sine opgaver. Hvad dette betyder er, at du ikke vil have at gøre med flere opbremsninger eller nedbrud, når

Hvad er det fjerde trin til at oprette en hjemmeside?

Det fjerde trin til at oprette en hjemmeside er, at du skal tilføje prikken over i'et. Du skal finde et godt domænenavn, uploade dit websted og sørge for, at det kører. Du vil også gerne oprette sociale mediekonti til dit websted.

Hvad er det fjerde trin til at oprette en hjemmeside?

Hvad er nogle af de almindelige fejl, folk begår, når de bygger hjemmesider?

Der er mange fejl, som folk begår, når de bygger hjemmesider. Følgende er nogle af de mest almindelige fejl:

– Opbygning af en hjemmeside uden en klar strategisk plan i tankerne

– Ikke at bruge et CMS (content management system) til at administrere hjemmesidens indhold

– Ikke at gøre hjemmesiden responsiv og kompatibel med mobile enheder

– Ikke at have en SEO-strategi (søgemaskineoptimering) på plads for deres hjemmeside

Hvad er det andet trin til at oprette en hjemmeside?

Det andet trin til at oprette en hjemmeside er at finde ud af, hvad du vil have hjemmesiden til at gøre. Det er her, du bestemmer, om dit websted skal være en blog, en virksomhedshjemmeside eller en anden type websted.

Det er også her, du vil tænke over, hvor meget tid og penge du er villig til at bruge på dit websted. Du kan enten få en gratis side med lav vedligeholdelse eller investere i noget større og mere komplekst. Valget er op til dig!

Hvad er de tre typer webhosting?

Webhosting er den service, der giver plads på en server til at gemme filer og gøre dem tilgængelige for brugerne. Der er tre typer webhosting: delt, dedikeret og co-location.

Delt webhosting er den mest overkommelige mulighed, men det kommer også med en masse begrænsninger. For eksempel kan du muligvis ikke uploade dit eget domænenavn eller have adgang til dine filer, hvis du vil skifte udbyder. Dedikeret webhosting er dyrere, men det giver dig fuld kontrol over dit websted og lader dig uploade alle data, du har brug for, uden at bekymre dig om båndbreddebegrænsninger eller andre begrænsninger. Co-location webhosting er en endnu dyrere mulighed, der kan have nogle fordele for folk, der har brug for adgang til deres servere 24/7 eller skal være i stand til at opskalere hurtigt, når trafikken stiger.

Anbefalede artikler

CVR-Nummer DK-37 40 77 39