Den komplette guide til 2022 iPhone XS, XS Max og XR

Den komplette guide til 2022 iPhone XS, XS Max og XR

iPhone 14 er en serie af smartphones designet og fremstillet af Apple Inc.

iPhone XS, XS Max og XR er efterfølgerne til iPhone 11. De har et lignende design som deres forgænger, men med nogle forbedringer.

iPhone 14 forventes at blive annonceret i september 2020. Udgivelsesdatoen for de nye iPhones vil være september 2020, men det er uklart, hvornår de vil være tilgængelige i butikkerne.

iPhone XS Max specifikationer

Apple har altid været kendt for sin innovation. iPhone XS Max er den største iPhone nogensinde lavet med en 6,5-tommer skærm. Den har også en A12 Bionic-chip og et dobbelt 12MP-kamera på bagsiden.

iPhone XS Max fås med 64 GB, 256 GB og 512 GB lagermuligheder. Den større skærm giver mulighed for, at mere indhold kan ses på én gang, hvilket gør det nemmere at multitaske eller se videoer, når du har tid til overs.

A12 Bionic-chippen giver hurtigere processorkraft end tidligere modeller og kan håndtere flere opgaver på én gang uden at bremse telefonens ydeevne. Frontkameraet er også blevet opdateret med et 7MP TrueDepth-kamera, der giver brugerne mulighed for at tage portrætbilleder, der er slørede i baggrunden

iPhone XR specifikationer

iPhone XR har en 6,1-tommer Liquid Retina-skærm, som har samme størrelse som iPhone 8 Plus. Den har en opløsning på 1792 x 828 og 326ppi. Telefonen har en aluminiumsramme, som ikke er lige så holdbar som stål eller titanium, men den ser bedre ud end andre telefoner med stel af rustfrit stål.

XR har Face ID, så du kan bruge dit ansigt til at låse telefonen op og foretage køb i butikker, der har Apple Pay aktiveret. Kameraet på bagsiden er 12 MP med ƒ/1,8 blænde og optisk billedstabilisering (OIS). Det frontvendte kamera er 7 MP med ƒ/2.2 blænde og Face ID-understøttelse til at låse din telefon op eller foretage køb i butikker, der har Apple Pay

iPhone XR og iPhone XS Købervejledning

iPhone XR er den nyeste model af iPhone. Den har en 6,1-tommer Liquid Retina Display med en opløsning på 1792 x 828 og 326 PPI, hvilket er meget lavere end de to andre modeller. iPhone XR har også Face ID og en A12 Bionic Processor, som ikke findes på de andre modeller.

iPhone XS er en af de nyeste iPhones, som Apple har udgivet. Den har en 5,8-tommer Super Retina Display med en opløsning på 2436 x 1125 og 458 PPI, hvilket er meget højere end begge modeller nævnt ovenfor. iPhone XS har også Face ID og en A12 Bionic Processor, som ikke findes på nogen anden model nævnt i denne artikel.

Anbefalede artikler

CVR-Nummer DK-37 40 77 39