Den komplette guide til at få et job i Amerika, især for udlændinge

Den komplette guide til at få et job i Amerika, især for udlændinge

Den amerikanske drøm lever i bedste velgående, men det er ikke så let at få et job i Amerika, som det plejede at være. Mange mennesker konkurrerer om de samme job. Så hvordan adskiller du dig selv?

Hvis du er immigrant, er der nogle ting, du skal vide, før du kommer til USA. Der er også nogle myter om immigration, som du også bør kende til.

Denne guide vil lede dig gennem alle de nødvendige trin for at få et job i Amerika og starte dit liv i dette land!

Sådan får du et amerikansk arbejdsvisum og arbejdstilladelser som udlænding

Denne artikel handler om, hvordan man får et amerikansk arbejdsvisum og arbejdstilladelser som udlænding.

Der er forskellige kategorier af visa til udlændinge. Det første er H-1B-visumet, som er til faglærte arbejdere i specialerhverv. Den anden kategori er L-1A visum, som er for ledere og ledere, der overføres til USA af virksomheder i udlandet. Den tredje kategori er TN-visumet, som gælder for statsborgere i Canada og Mexico, der opfylder visse krav.

Arbejder lovligt i USA som udenlandsk statsborger

Hvis du er en international studerende, en nyuddannet eller en person, der har boet i USA i lang tid og søger arbejde, vil denne artikel give dig information om, hvordan du lovligt finder arbejde i USA.

Den første ting du skal gøre er at få et socialsikringsnummer (SSN). Dette nummer vil blive brugt af din potentielle arbejdsgiver som dit identifikationsnummer. Du kan få et af disse numre fra Social Security Administration (SSA) ved at udfylde en ansøgningsformular og give dem passende dokumentation.

Du bør også sikre dig, at du har et socialforsikringsnummer, hvis du kommer fra Canada eller Mexico. Hvis ikke, skal du have en sygeforsikringsdækning, mens du arbejder i USA.

Den ultimative guide til at finde job på LinkedIn for udenlandske statsborgere

LinkedIn er et socialt netværkssted, der primært bruges til forretningsformål. Mange mennesker bruger LinkedIn til at finde job, netværke med andre og annoncere for deres produkter eller tjenester.

LinkedIn har også en jobtavle, der giver folk mulighed for at søge job baseret på jobbets placering og typen af stilling. Jobtavlen er ikke kun begrænset til LinkedIn-brugere; det inkluderer også lister fra andre websteder såsom Monster og Career Builder.

Hvad er kravene for at få visum til at arbejde i USA?

Der er en række krav for at få visum til at arbejde i USA, bl.a

-at have et jobtilbud fra en arbejdsgiver.

– at være kvalificeret til stillingen.

-have tilstrækkelige midler til at forsørge sig selv og pårørende.

-have god moralsk karakter og være ved godt helbred.

For at få flere oplysninger om visumkrav kan du besøge det amerikanske udenrigsministeriums hjemmeside på http://www.state.gov/m/a/visa/.

Anbefalede artikler

CVR-Nummer DK-37 40 77 39